Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han programat l’espectacle de Màgia “Impossible” per al dia 30 de desembre en la Casa de Cultura. La recaptació pel preu de les entrades (4€) anirà destinada a ajudar a la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Poltre) en l’organització de les festes patronals de la localitat que se celebren a l’agost. Així ho va informar avui l’edil de Joventut, Amelia Mayor, en la presentació de l’esdeveniment al costat del representant de la Comissió, David Castillo.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va recordar que l’any passat ja es va celebrar aquest esdeveniment amb un gran èxit de públic. “L’espectacle de màgia “Impossible” reuneix a tres prestigiosos mags com són David Climent, Mag Malastruc i Lautaro, va informar l’edil. Després del ple del passat any tornen a Finestrat per a oferir una vegada més aquest espectacle ple d’il·lusió, fantasia, sorpreses i també molts riures així que és perfecte per a tota la família i més en plenes festes nadalenques. Esperem que el públic de Finestrat i de tota la comarca es bolque amb aquesta iniciativa que, a més, tindrà com a finalitat la recaptació de fons per a organitzar les festes patronals 2019”.

La novetat d’enguany és que han programat sessió doble: la 1ª serà a les 17:00 hores i la 2ª a les 19:30 hores. Les entrades són numerades i ja estan a la venda a un preu de 4€. Com a punt de venda, poden acudir a la Casa de Cultura, en horari de vesprades i també contactar amb la Comissió de Festes 2019 (David Castillo: 625 11 92 14).

DAVID CLIMENT:

Premi MERLIN 2015 atorgat per la IMS (International Magicians Society) amb seu a Las Vegas per la seua fusió de la màgia amb les més modernes noves tecnologies. És organitzador del Festival Internacional de Màgia «Ciutat de Benidorm».

Creador del MagicCircus, el circ estable de Benidorm, porta des dels 10 anys en el món de l’espectacle i actualment és mag resident en la prestigiosa sala d’espectacles Benidorm Palace a més d’haver actuat en països com Itàlia, França i Hongria.

MAG MALASTRUC:

Especialitzat en la disciplina més complicada de la màgia: la Màgia Infantil.

Mag Malastruc és fundador de les «Jornades Infatomágicas de Finestrat». Actualment coordinador d’espectacles de màgia en la cadena hotelera Magic Costa Blanca, Mag Malastruc ha actuat en els festivals de màgia més importants d’Espanya: Lugo Máxico, Festival de Màgia de Marín, Extremagia, Congrés nacional de Mags Infantils, Festival de Màgia de carrer de Múrcia, etc…

LAUTARO:

El seu domini de totes les disciplines màgiques i el seu coneixement profund de la màgia clàssica converteixen a Lautaro en un dels mags més premiats d’Espanya.

Amb el seu últim nombre d’aparició de colomes està recorrent gran part dels escenaris europeus.