Després de molts mesos d’aturada forçada per la pandèmia des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han programat un curs presencial d’iniciació a l’escalada que se celebra aquest pròxim diumenge, 18 d’abril. «M’alegra molt convidar-vos a participar en la primera activitat presencial que organitzem en molts mesos i que serà a l’aire lliure aquest diumenge, 18 d’abril», va informar la regidora de Joventut, Nati Algado. «Aprofitant que la nostra localitat és de mar i de muntanya, i ja que a l’estiu organitzem activitats aquàtiques, aquesta primavera arranquem amb un curs d’iniciació a l’escalada que tindrà com a marc el Morro de Toix».

L’horari de l’activitat és de 9.00 a 13.00 hores. El preu és 20€ i inclou monitor titulat, el material tècnic, assegurança d’accidents i responsabilitat civil i un reportatge fotogràfic de record de l’activitat.

Per a més informació & inscripcions, les persones interessades poden dirigir-se al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36). També per WhatsApp 606 936 432, email joventut@finestrat.org i en el compte d’Instagram @joventutfinestrat. Places limitades.

«Ens veiem diumenge que ve per a passar una jornada agradable, amb totes les mesures de seguretat enfront de la COVID-19, a l’aire lliure i en ple contacte amb les nostres muntanyes», va concloure l’edil de Joventut.