Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat una “Escape Room” per al diumenge 5 de maig que tindrà lloc en el Centre Juvenil. Aquesta activitat molt de moda en els últims temps consisteix a tancar-se en un espai per a intentar eixir en el menor temps possible. En el cas de Finestrat hi haurà dues dinàmiques a triar: una “fuita room” estarà ambientada en “Sherlock Holmes”, de manera que els participants hauran d’ajudar el famós detectiu a esbrinar qui ha assassinat al personatge del pintor i a més, trobar el seu últim quadre. Una altra possibilitat serà el “Laboratori de Void” on es produeix la fugida d’un virus. Els participants hauran de trobar la mostra del virus i també els expedients per a empresonar al Doctor.

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “després de la last day zombi de l’any passat vam apostar aquesta primavera per una activitat molt en auge com són les escape room, dinàmiques en les quals un grup de persones es tanquen en un espai i s’enfronten a diversos enigmes i endevinalles fins a superar el repte plantejat. Esperem la participació de molts joves, a partir dels 14 anys d’edat, perquè és una activitat molt divertida per a fer en grup en la qual a més de passar-ho bé posem en valor la importància d’escoltar i treballar en equip”.

La “Escape Room” de Finestrat se celebrarà el diumenge 5 de maig, entre les 16.00 i les 22.00 hores en el Centre Juvenil (Carrer Fonteta, 36). La participació és gratuïta per a totes les persones interessades a partir dels 14 anys d’edat. El que sí que es precisa és reservar prèviament per grups, entre 4 o 8 persones, contactant amb la Regidoria de Joventut, en el Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36) o telefonant al 606 936 432 (també WhatsApp i Instagram @juventudfinestrat)