Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat estan organitzant un innovador esdeveniment com a avantsala al pròxim Halloween titulat “Last Day Zomby”. Es tracta de la recreació d’un atac de morts vivents pels carrers de Finestrat durant la nit del dissabte 20 d’octubre. Per a aqueixa data, els participants caracteritzats a manera de zombis envairan la localitat sembrant el terror i perseguint a tots aquells “supervivents” que troben al seu pas. En aquesta terrorífica gimcana de fugides i persecucions guanyarà el primer a acabar totes les proves i aconseguir ser “evacuat”.

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “com a aperitiu a la festa d’Halloween d’enguany estem organitzant aquesta experiència d’oci alternatiu per als joves de Finestrat. Es tracta d’una divertida i terrorífica nit, la del 20 d’octubre, en la qual a partir de les 23:00 hores els participants recorreran els carrers i l’entorn de Finestrat dividits entre zombies i supervivents. Aquests equips hauran de superar diversos reptes i proves plantejats a manera de gimcana fins a trobar les vacunes que els ajuden a “sobreviure”. El primer a acabar totes les proves i a arribar, serà l’evacuat i el guanyador de la gimcana zombi.

Aquesta aventura zombi s’ha celebrat en més de 65 municipis de tota Espanya amb la participació de més de 75.000 jugadors i aspira a ser reconegut com el millor ‘Real Game’ d’Espanya. El joc és apte per a totes les edats des dels 10 anys. En el cas dels menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats en tot moment per un adult i, per als menors entre 16 i 18 anys, hauran de portar una autorització signada pels pares amb una fotocòpia de DNI del pare, mare o tutor. Quant al maquillatge per a jugar en la gimcana com zombies serà a càrrec de l’organització (inclòs en el preu de l’entrada).

Per a participar cal apuntar-se prèviament en el departament de Joventut (3ª planta) i abonar el preu de l’entrada que, en el cas dels “supervivents”, serà 20€ per a veïns/as empadronats/as a Finestrat i 25€ per a no empadronats; i 15€ per als quals participen com a “zombis”.