La regidoria de Joventut ha presentat la programació de Cursos i Tallers d’Hivern que afig, als tradicionals de pilates, pintura o ioga, la novetat per a aquest primer trimestre de l’any d’un taller de hipopresivos.

Al llarg dels pròxims mesos les instal·lacions del Casal acolliran una variada programació de cursos i tallers dirigits a xiquets i joves, entre els quals es troben ball, il·lustració, guitarra, dansa africana o patinatge.

Amb preus que oscil·len entre un i dos euros per sessió, les inscripcions als cursos es poden realitzar de forma presencial, des del dimarts 22 de gener, en el Casal de la Joventut. Les dates de començament dels cursos podran posposar-se fins que es complete el nombre mínim de places.

Des de la regidoria de Joventut, el seu responsable, Jordi Miralles, agraïa la col·laboració del Consell de la Joventut i de l’Associació Sociocultural Vital5, per la seua col·laboració en l’organització de les activitats, i animava als joves de Novelda a “participar en aquests cursos i tallers, presentar noves propostes que amplien l’oferta i fer un ús actiu de les instal·lacions del Casal. Per part seua, Joan Pastor, tècnic de Joventut, recordava que cada trimestre intentem oferir una oferta variada que no solament està dirigida als joves de la localitat”.