La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Petrer ha posat en marxa un taller de teatre gratuït dirigit a menors de 6 a 15 anys, després de diversos anys sense realitzar-se.

Aquest taller, que s’emmarca dins del programa d’oci educatiu de la regidoria, començarà el mes vinent de novembre i es prolongarà fins a juny de 2021, “sempre que la situació sanitària ho permeta”, ha matisat el regidor de l’àrea, Alejandro Ruiz, qui també ha volgut indicar que, “com totes les activitats que estan duent a terme a Petrer en aquest temps de pandèmia, es va realitzar amb les màximes mesures de seguretat per a garantir una cultura segura a la nostra ciutat”.

L’edil també ha subratllat que aquest taller “porta molts anys sense realitzar-se i nosaltres hem decidit tornar a posar-lo en marxa per a respondre a les peticions de molts xiquets i joves interessats en les arts escèniques”. A més, el regidor ha indicat que “per a impartir el taller hem comptat amb un altre del nostre actors locals com és Luis Abad, de Conta3 Teatre-*Animació”.

Les places són limitades i es completaran per rigorós ordre d’inscripció. Els canals per a la inscripció són el correu electrònic de la regidoria (juventud@petrer.es) i el telèfon (966950671), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

TALLERS DE TEATRE PETRER

Aquest nou taller de teatre dirigit a menors de 6 a 15 anys se suma als tallers que l’actriu local Begoña Tenés ja està impartint a Petrer a través de la regidoria de Cultura. En concret, la regidoria compta amb dos tallers, un d’iniciació i un altre d’avançat. Tots dos tallers van arrancar la setmana passada i finalitzaran al juny de 2021.

TALLERES DE TEATRO PETRER

Este nuevo taller de teatro dirigido a menores de 6 a 15 años se suma a los talleres que la actriz local Begoña Tenés ya está impartiendo en Petrer a través de la concejalía de Cultura. En concreto, la concejalía cuenta con dos talleres, uno de iniciación y otro de avanzado. Ambos talleres arrancaron la semana pasada y finalizarán en junio de 2021.