Aquesta activitat, que inclou dos nivells de formació i aprofundeix en diferents disciplines teatrals, permet als alumnes i alumnes estrenar els seus treballs davant el públic  a la finalització del curs
5  de setembre de 2022.- L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Joventut, obri el termini d’inscripció per als tallers de teatre dirigits a joves amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys preferentment. Un any més, la direcció del Taller de Teatre és a càrrec d’Olga Sanchiz. Enguany es realitzaran dos tallers en les modalitats d’iniciació i avançat. Els tallers es desenvoluparan aprofundint en les diferents disciplines teatrals, i a més, estrenaran els seus treballs davant gran acceptació de públic.
El dia 12 de setembre, a les 18.30 hores en el Centre Cívic i Juvenil, queden convocats tots els i les joves inscrits, amb l’objectiu d’aclarir dubtes i conformar els grups d’iniciació i avançat.
Els horaris dels tallers són els següents:

  • Taller Iniciació: Dilluns i dimecres de 18.00 a 20.00 hores.
  • Taller Avançat: Dimarts i dijous de 18.30 a 20.00 hores.
    Les inscripcions es poden realitzar telefonant al 966 989 236 o presencialment en el Centre Cívic i Juvenil, de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores.