Des de la Regidoria de Residents d’Altres Nacionalitats de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat una visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València per al pròxim dia 25 d’octubre. El programa de la jornada inclou l’entrada al Oceanogràfic, el Museu dels Ciències i l’Hemisfèric on podran veure la projecció “Ritmes d’Amèrica”. Aquesta producció audiovisual realitza una immersió en la diversitat del continent americà a través del seu patrimoni musical fent un recorregut per grans ciutats com Nova Orleans, Chicago, Nashville, Miami i Nova York.

La regidora de Residents d’Altres Nacionalitats, Victoria Curtis, va explicar que aquesta visita està oberta a tota la ciutadania, no solament aquells veïns d’una altra nacionalitat “doncs la nostra voluntat és enfortir els llaços que ens uneixen com a comunitat, al marge de la procedència. I aquestes jornades culturals i lúdiques són idònies per a estrènyer aquesta relació”.

Inscripcions

Les persones interessades poden sol·licitar més informació o reservar ja la seua plaça en el departament de Residents d’Altres Nacionalides (R.O.N), situat en la 2ª planta del consistori. També poden enviar un correu electrònic a l’adreça ron@finestrat.org o cridar al 647 370 999. El preu d’aquesta activitat, incloent el desplaçament, les entrades a la Ciutat (CAC) i el menjar és de 50€ i el termini d’inscripció està obert fins al pròxim 22 d’octubre.