La regidoria de Serveis Socials, la titularitat dels quals recau en Mercé Pairó (Cs), a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives), està duent a terme un Taller de Curtmetratges dirigit a adolescents, de 12 a 18 anys d’edat, amb l’objectiu de previndre el consum d’alcohol.

Aquesta activitat, promoguda per l’Ajuntament del Campello en el marc del Pla Municipal per a la prevenció de drogodependències i altres conductes addictives, a través de la citada UPPCA i en col·laboració amb la Diputació d’Alacant, està orientada a l’aprenentatge i la conscienciació sobre riscos derivats del consum de begudes alcohòliques, argument en el qual se centren els curts que els joves estan aprenent a rodar.

La regidora de Serveis Socials, que ha visitat als xics i xiques que participen en el citat taller, ha volgut traslladar als joves la seua satisfacció en observar el treball que estan realitzant. “És un compromís per a la regidoria que represente posar en marxa totes les accions necessàries per a ajudar els adolescents en el seu desenvolupament cap a la vida adulta, oferint les oportunitats i eines adequades per al seu èxit futur”, va assenyalar la regidora.

D’altra banda, el desenvolupament de l’esmentat taller té un altre objectiu, més enllà de l’aspecte preventiu, i és el de presentar el material audiovisual creat, en el concurs “Curt&Canvi” que la FAD (Fundació d’Ajuda a la Drogoaddicció) promou al costat de la Diputació d’Alacant.