La Regidoria de Turisme ha posat en marxa una campanya de difusió de l’oferta turística de la ciutat després de la declaració de l’estat d’alarma. L’objectiu és la promoció de la ciutat entre els veïns i veïnes d’Elda que en aquests moments es troben confinats en els seus domicilis.
A través de les xarxes socials, la Regidoria de Turisme ha promocionat aspectes tradicionals, històrics i culturals d’aquells llocs, esdeveniments i costums dels quals els eldenses i les eldenses se senten especialment orgullosos. A més, s’ha intentat acostar a l’audiència activitats que poden ser dutes a terme de manera no presencial.
La campanya de divulgació s’ha centrat en llocs, monuments i festes emblemàtiques com l’Ajuntament, la vara de comandament de Manuel Azaña, les festes eldenses en general, el jaciment del Monastil, el Castell d’Elda, receptes tradicionals i de la terra, el Museu del Calçat, la Casa Gran del Jardí de la Música i l’Ermita de Sant Antón, el Teatre Castelar, la muntanya Bolón, l’església de Santa Ana, la Casa Colorá .
També s’han promocionat activitats i propostes turístiques, com Cenicielda, Aquells que ací van viure, Què hi ha de vell nova, Día37, Visites virtuals en 360é en l’app turelda.
A més, des de la Regidoria de Turisme s’ha organitzat un concurs per a endevinar les diferències entre dues imatges relatives a llocs, festes o esdeveniments d’Elda. Entre els encertants se sorteja un lot de productes de la Regidoria de Turisme que s’entregaran una vegada s’alce l’estat d’alarma.
Les accions i publicacions realitzades en les xarxes socials de Turisme han tingut un reflex en l’increment del nombre de seguidors de la pàgina de Facebook, que ha superat la barrera de les 4.000 persones, i en el nombre d’interaccions de la pàgina i de les publicacions que ha arribat a la xifra de 19.271.
A més, la pàgina ha registrat un total de 865 visites, la qual cosa suposa un 115% més que en el període anterior. El perfil del públic objectiu durant el temps estudiat és el de dona d’entre 25 i 44 anys en un primer bloc i d’entre 45 i 64 anys en segon lloc.