L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Turisme d’Elda, ha anunciat hui que tancarà 2022 amb tres activitats dirigides a potenciar els recursos històrics, culturals i naturals de la nostra ciutat. La regidora de Turisme, Rosa Vidal, ha informat que “el diumenge 27 de novembre es realitzarà una nova edició de ‘Dalt el Teló’, la visita guiada al Teatre Castelar que tindrà com a punt d’inici la Plaça de la Constitució a les 10.30”.
El 4 de desembre, “coincidint amb l’inici del pont de la Immaculada, gaudirem de ‘Les Veus de la República’, una visita teatralitzada que repassa un període clau de la història d’Elda de la mà dels seus protagonistes, amb Manuel Azaña o Emilio Castelar entre altres. La visita partirà de la Plaça de la Constitució i comptarà amb dues passes a les 10.30 i 11.00 hores”, ha explicat Vidal.
Finalment, el 18 de desembre, es durà a terme l’última de les ‘Experiències sobre el nivell de la mar’, amb la pujada a la Cimera de Bolón. L’edil ha explicat que “la muntanya més emblemàtica del Nadal eldense serà l’escenari perfecte per a acomiadar l’any amb una jornada de senderisme cultural guiada i amenitzada per Joaquín Senén. La ruta tindrà com a punt de partida l’IES la Melva, del qual es partirà a les 9.00 hores”.
Per a més informació i reserves, s’ha de contactar amb la Regidoria de Turisme, bé d’a través del telèfon 966 980 300, el correu electrònic (turismo@elda.es) o via Whatsapp en el 647 851 758. Assenyalar que en els tres casos es tracta d’activitats gratuïtes.