La regidora de Turisme i Festivitats de l’Ajuntament d’Oriola, Mariola Rocamora, ha donat a conéixer una nova aplicació mòbil a la qual se suma la ciutat. Amb aquesta tecnologia s’aconsegueix una millor experiència per al turista, podent visualitzar tots els continguts en 360é i organitzar així el seu viatge de forma molt més realista i planificada, atraient-lo així a visitar Oriola. És una nova manera de donar a conéixer el municipi tant a Espanya com la resta del món. L’edil ha ressaltat que “el compromís amb la digitalització i els avanços que la tecnologia ens brinda és ferma, i hem d’adaptar-nos a la nova realitat. Amb aquesta aplicació turística molta més gent podrà conéixer els llocs d’especial interés d’Orihuela. Segur que despertarem així les inquietuds de moltes persones que seran en el futur turistes de la nostra ciutat quan la situació millore”.

La Regidoria de Turisme, amb una subvenció del 50% del cost del projecte de Turisme Comunitat Valenciana, ha apostat per introduir Orihuela en la “eina” Lookish Travel Guide. Aquesta plataforma, en la qual també estan nombrosos municipis de la Comunitat Valenciana, permet descobrir Oriola des de qualsevol part del món, ja que a més compta amb diversos idiomes a més de l’espanyol i l’anglés. En entrar en la “app”, els usuaris poden visitar 50 punts d’interés de manera virtual. Cadascun d’ells, en seleccionar-ho, es pot gaudir amb tot luxe de detalls en 3D amb una vista completa de 360 graus. A més, dels llocs exteriors, l’aplicació també permet gaudir d’alguns edificis i interiors.

A més de poder veure cadascun d’aquests llocs, l’aplicació ofereix informació detallada de cada lloc, perquè els usuaris tinguen una visió completa del que la nostra ciutat pot oferir. En aquesta “app” hi ha altres municipis de la geografia espanyola, per la qual cosa estar en un entorn amb altres ciutats ajudarà també a donar a conéixer Orihuela.

Aquesta aplicació també és interessant per als ciutadans d’Oriola, ja que entre els 50 punts d’interés es troben diversos que no són visitables per al públic, com la Torre Guaita de Cap Roig.

L’aplicació és totalment gratuïta i es pot descarregar des dels següents links:

Si tens un mòbil amb Android, des de Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookish&hl=es

Si tens un iOS, des d’App Store: https://apps.apple.com/ng/app/lookish-spain/id1496390221