La regidoria d’Educació de Cocentaina envia als centres educatius més de 300 llibres

La regidoria d’Educació de Cocentaina envia als centres educatius més de 300 llibres

La regidoria d’Educació ha repartit a tots centres educatius de Cocentaina vora 300 llibres per enriquir les seues biblioteques.
Els exemplars són llibres editats en col·laboració amb l’Ajuntament de Cocentaina i que formaven part del fons bibliogràfic de l’entitat local. Més d’una dotzena de títols diferents són els que es faran arribar amb una temàtica tan variada com:
– La llegenda de la Mariola.
– La Corriola. Presentant durant els dies de la Fira de Tots Sants i acabat d’editar.
– No oblidem – proposta didàctica.
– Paquito el Xocolatero.
– Etc.
A més, s’han facilitat unitats suficients perquè els centres d’educació Primària del Bosco, el Real Blanc i Sant Francesc d’Assís, facen arribar un còmic sobre la Fira a cada alumne i alumna de 5é i 6é. Un còmic que va ser editat en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.
La regidora de l’àrea, Mireia Estepa, explica que la iniciativa naix de l’interés per compartir part de la nodrida biblioteca que ha anat consolidant l’ajuntament durant els últims anys, dedicada, especialment, al públic infanto-juvenil. «Per això, cada any des de la regidoria d’Educació participem en l’edició d’algun llibre per a aquest sector de la població, enguany ha sigut el cas de ‘La Corriola’ i de la proposta didàctica ‘No oblidem’ «.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X