María García, regidora d’Educació, juntament amb Juan Manuel Zaragoza, director del Conservatori Professional de Música d’Oriola ha presentat les activitats organitzades de novembre i desembre, per a commemorar el 40 aniversari del centre. Així, demà dimarts 22 de novembre, a les 19 hores, a l’auditori de La Llotja, tindrà lloc la inauguració d’una exposició fotogràfica amb imatges que reten homenatge a totes les persones que han format part d’aquesta institució al llarg d’aquests quaranta anys, a més de celebrar un concert a càrrec d’antics alumnes del centre. Així mateix, el dijous 24, a les 20 hores, actuarà el saxofonista Raúl Cuartero i el dimarts 29, a les 20 hores, concert de grup de percussió “One habite estafe” and friends, tots ells a l’auditori de La Llotja.
El mes de desembre serà quan finalitzen els actes programats al llarg de l’any per a celebrar aquesta efemèride. El dimecres 15, a les 20 hores s’oferirà un recital de piano a càrrec de Marianna Prjevalskaya a l’auditori de La Llotja. El dijous 15 serà el dia en què tindrà lloc l’acte de clausura del 40 aniversari del Conservatori Professional de Música d’Oriola amb la interpretació d’un concert a càrrec de l’orquestra, banda i cor del conservatori, a les 19.00 hores en el Teatre Circ.
María García ha agraït tant al director del centre com a la seua directiva l’organització de totes les activitats que han tingut lloc al llarg de l’any “perquè enguany siga diferent, siga un record i sobretot, una posada en valor de tots aquells alumnes que han passat pel centre i totes aquelles persones que han estat implicades. I a més que servisca com a punt de partida perquè es torne a fixar uns objectius i metes dins de la Regidoria per a fer costat al conservatori perquè continuen desenvolupant activitats altres quaranta anys més”.
Per part seua, Juan Manuel Zaragoza ha explicat que totes les activitats han tingut un molt bon acolliment i ha matisat que “demà, dia de la nostra patrona, Santa Cecilia, ha sigut triat per a inaugurar l’exposició que estarà en La Llotja des del 22 de novembre fins al 15 de desembre”, a més de convidar a la ciutadania a participar de totes aquestes activitats.