Dijous que ve 4 de març es recuperarà el Taller d’escriptura creativa per a dones, impartit per la llicenciada en història, dramaturga i novel·lista Olga Mínguez Pastor, que va haver de ser cancel·lat el novembre passat de 2020 per les restriccions derivades per la pandèmia.

El taller es rellança de manera en línia, a través de la plataforma Webex. Es divideix en quatre sessions (4, 11, 18 i 25 de març) amb una hora de duració cada sessió, de 17.00 a 18.00 hores.

La primera sessió serà introductora, de presentació, amb la finalitat d’observar les diferents influències narratives de l’alumnat i per a explicar els objectius del curs. En la segona sessió es treballaran aspectes fonamentals com l’escriptura, els gèneres literaris, les etapes de la narració, la trama, l’estructura, la tècnica i l’emoció.

La tercerá sessió versarà sobre els elements narratius com el contingut, el temps, els personatges i les veus narratives. En la quarta sessió es donaran consells per a aconseguir la inspiració i crear una història. A més, es posarà l’accent en la literatura creada per dones.

Les persones interessades en el taller podran realitzar la seua inscripció gratuïta a través del correu electrònic igualdad@elche.es