A Jugar! És una proposta del Consell d’Infància i Adolescència de Sant Joan d’Alacant, per a recuperar parcs i places com a zones de joc, l’espai públic, on el joc siga el protagonista, es promoga l’activitat infantil, familiar i la convivència.
“En les diferents sessions del projecte, xiquetes i xiquets, podran descobrir jocs tradicionals i jocs actuals, joc lliure, aprendre tècniques de diferents disciplines, jocs de taula, esportius, etc. Comptarem amb dinamitzadors i en determinades sessions, s’introduiran col·laboracions amb temàtiques específiques, en relació amb grups i associacions locals, com a esportives, juvenils, culturals, artístiques“ ha assenyalat la Regidora d’Infància i Adolescència, Esther Donate Pérez.
Els consellers i les conselleres del Consell d’Infància i Adolescència, han sigut els encarregats d’elaborar la programació d’activitats, en funció de les places o parcs. També seran els encarregats del quiosc en el qual es gestionarà tot el material de préstec per a jugar, que es guardarà en unes maletes que ells mateixos han creat per a tal fi.
La primera sessió es realitzarà dissabte que ve 5 de novembre al Parc Municipal de Sant Joan d’Alacant, en horari d’11 a 13 hores. I està oberta al públic en general.