L’evolució de la lesió que pateix l’actriu requereix un major temps de recuperació i la gira nacional retarda el seu inici unes setmanes.
L’actuació que s’anava a celebrar el pròxim 27 de novembre en el Auditori de La Nucia s’ha d’ajornar. S’ha pogut acordar una nova data dins d’una intensa gira nacional al llarg de tot l’any 2023.
La representació teatral de “Adictos” amb Lola Herrera, en el Auditori de La Nucia, s’ha d’ajornar el dia 29 de gener de 2023. Per motius mèdics que afecten l’evolució de la lesió de l’actriu protagonista de “Addictes”, Lola Herrera, s’han d’ajornar totes les actuacions previstes en l’inici de la gira nacional, entre elles la de La Nucia que estava prevista per al pròxim 27 de novembre.
La lesió que pateix Lola Herrera requereix un major temps de recuperació i la gira nacional retarda el seu inici de nou. El primer diagnòstic va establir un menor temps de recuperació i s’ha comprovat que és insuficient. Finalment la gira es podrà iniciar, abans que acabe 2022, quan finalitze un termini major de recuperació. I l’actuació de La Nucia se celebrarà el diumenge 29 de gener de 2023.
Les entrades adquirides prèviament, per a veure “Adictos” amb un elenc d’actrius encapçalat per Lola Herrera, continuaran sent vàlides per a la nova data del 29 de gener de 2023. Encara així, aquelles persones que desitgen la devolució dels imports de les entrades podran sol·licitar-ho i se’ls retornarà l’import de la forma que les van adquirir, en taquilla en efectiu o mitjançant targeta bancària; i a través del canal de venda Instanticket amb devolució a la targeta bancària que es va usar per a fer la compra. El termini de devolució d’entrades acabarà el pròxim 2 de desembre, inclòs.
Lola Herrera va finalitzar la seua estada a Madrid el passat 23 d’octubre, després de triomfar en el Teatre Reina Victòria, i tenia previst iniciar la gira nacional en el Auditori de la Mediterrània, a La Nucia, uns dies després, el 29 d’octubre, però es va ressentir per una recent caiguda i se li va diagnosticar una lesió que requeria un temps de recuperació, es va canviar la data a la del 27 de novembre. Ara davant la necessitat d’un major temps de repòs, es tornen a canviar dates d’arrancada de la gira nacional i la cita ha pogut ser canviada a la data del 29 de gener, mateix dia de la setmana que l’anterior, diumenge, i mateixa hora -20.00 hores-.
Malgrat que la gira de “Adictos” té les dates compromeses fins a gener de 2024, s’ha pogut trobar una data pròxima: 29 de gener de 2023.
Des de la producció de “Adictos”, la pròpia actriu Lola Herrera i des del Auditori de La Nucia s’agraeix al públic la seua comprensió i fidelitat, sentint les molèsties que puga causar aquest ajornament per motius mèdics.
Lola Herrera és actualment l’actriu viva més cèlebre a Espanya i d’ací a unes setmanes, quan finalitze el seu període de recuperació, iniciarà una nova gira nacional amb nou text teatral. Lola Herera ha presentat les anteriors produccions teatrals que ha protagonitzat en el Auditori de la Mediterrània, a La Nucia, i ara la nova producció teatral “Addictes” en la qual comparteix cartell amb dues grans actrius, Ana Labordeta i Lola Baldrich, és la que s’oferirà també a La Nucia el pròxim 29 de gener després de l’inici de temporada a Madrid.
“Adictos” compta amb la direcció de Magüi Mira i amb un text de Daniel Dicenta i Juanma Gómez en el qual s’aborda el que estem vivint tots, l’addicció a les noves tecnologies.