L’actriu tenia previst iniciar la gira nacional a La Nucia dissabte que ve 29 d’octubre en l´Auditori i no podrà en ressentir-se d’una caiguda recent.
Lola Herrera no podrà actuar dissabte que ve 29 d’octubre a La Nucia, on l´Auditori de la Mediterrània anava a acollir la premier de la gira nacional. Anit, 23 d’octubre, va actuar a Madrid, en el Teatre Reina Victòria on ha estat al setembre i a l’octubre, amb un gran acolliment de públic i esgotant entrades en les últimes nits, també el diumenge passat,  amb tot a punt per a iniciar la gira nacional a La Nucia i es va ressentir especialment per una recent caiguda.
Hui dilluns, 24 d’octubre, ha sigut reconeguda en un hospital de Madrid i s’ha certificat que per a la lesió requereix “repòs estricte” durant unes dues setmanes, per la qual cosa l’inici de la gira de “Adictos” s’altera. Finalment, malgrat que la gira, té les dates compromeses fins a gener de 2024, s’ha pogut trobar una data pròxima per a actuar en el Auditori de La Nucia el pròxim 27 de novembre, diumenge, a les 20.00 hores.
Tots els espectadors i espectadores que han adquirit entrades per a veure la representació teatral “Adictos” per a dissabte que ve, 29 d’octubre, poden mantindre les entrades per a la nova data del 27 de novembre. Les entrades continuaran sent vàlides.
Aquelles persones que desitgen la devolució dels imports de les entrades podran sol·licitar-ho i se’ls retornarà de la forma que les van adquirir, en taquilla en efectiu o mitjançant targeta bancària i a través del canal de venda Instanticket amb devolució a la targeta bancària que es va usar per a fer la compra. El termini de devolució d’entrades acabarà el pròxim 15 de novembre, inclòs.
Lola Herrera és actualment l’actriu viva més cèlebre a Espanya, ha presentat les anteriors produccions teatrals que ha protagonitzat en el Auditori de la Mediterrània i ara estarà amb la nova producció teatral “Addictes” en la qual comparteix cartell amb dues grans actrius, Ana Labordeta i Lola Baldrich, és la que s’oferirà també a La Nucia el pròxim 27 de novembre després de l’inici de temporada a Madrid.
Adictos” compta amb la direcció de Magüi Mira i amb un text de Daniel Dicenta i Juanma Gómez en el qual s’aborda el que estem vivint tots, l’addicció a les tecnologies, com ens han atrapat, i com podem reaccionar.
Les entrades per a assistir a la representació de “Addictes” el diumenge 27 de novembre a les 20.00 hores, estan a la venda amb un preu de 20 €. Amb la possibilitat de descomptes per a estudiants; Carnet Jove; menors de 16 anys; pensionistes, jubilats i grups de 10 persones mínim, amb un preu de 16 euros. I un preu especial per a grups de 20 persones: 15 € + una entrada gratuïta.  Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Nucia i a través de Instanticket, telèfon: 902 444 300 i en Internet o fent clic en el següent enllaç: https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/