La regidora de Turisme, Mireia Mollà, ha valorat molt positivament el seguiment que va tenir l’assaig general del Misteri del passat 13 d’agost en el Facebook de la Agència Valenciana de Turisme. Tal com ha assenyalat la responsable de Turisme, aquesta retransmissió que es va dividir en cinc blocs en directe i va tenir més de 22.000 reproduccions.

Estem davant un fet que prova la importància que té l’ús de les xarxes socials i de les noves tecnologies per a la difusió del nostre patrimoni cultural, en aquest cas el Misteri d’Elx”, ha indicat la regidora que explica que des de Visitelche van sol·licitar a la Agència Valenciana de Turisme la possibilitat de retransmetre des de el seu Facebook La Festa, cosa al que van accedir dede l’organisme autonòmic.

Mollà explica que aquesta retransmissió va constar de cinc blocs en directe i la mateixa va ser duta a terme per periodistes il·licitans. “Crec que ha sigut una experiència molt positiva i que molt probablement repetim en el futur tant amb el Misteri com amb altres esdeveniments que permeten difondre la riquesa cultural de la nostra ciutat i promocionar-la turísticament”.