Quatre-cents dotze! dies ha aconseguit aquest maleït virus deixar a la Sala Euterpe sense música en el seu escenari, però aquesta ratxa arriba a la seua fi el pròxim 24 d’abril. Després de molt d’esforç per a resistir, Sala Euterpe a la fi pot tornar a programar en estar inclosa com a sala d’exhibició permanent en el “Catàleg de la Música Valenciana”, donant-li el marc legislatiu que necessitava per a tornar a la seua activitat cultural.

Evidentment aquest retorn es farà amb les mesures de seguretat i higiene necessàries i imprescindibles per a frenar la propagació de la COVID-19. Sala Euterpe tindrà un aforament molt reduït i a més es prendran altres mesures com la presa de temperatura a tots els assistents i gel hidroalcohòlic en l’accés, l’ús obligatori de màscara en tot moment i romandre en el seient durant tot el concert. Es garantirà la distància de seguretat en tot moment.

La programació de Sala Euterpe no ha canviat, gèneres des del Southern Rock, Folk, Cançó d’autor/a, Pop, Cúmbia, R’n’R, Blues i un llarg etcètera; alternant bandes en elèctric i xous en acústic. Albergant consagrades gires nacionals i propostes emergents de gran qualitat.

Una de les novetats més destacables, amb la finalitat de complir els horaris d’activitat i toc de queda fins que torne la normalitat, els concerts passen a horaris diürns i vespertins, sent alguns passes a les 12.30 hores i altres a les 16.00 hores.

Tota aquesta informació es pot trobar en la nova web, www.salaeuterpe.com, on a més de la informació detallada de cada concert trobarem el link a la venda de les entrades, amb preu final i sense despeses de gestió. En aquests temps tan durs que estem vivint, calia fer-ho fàcil i no véiem coherent carregar-li al públic un sobre cost, quan el que està fent és un acte d’amor en continuar comprant entrades per a concerts i salvant l’escena a les sales de concerts, imprescindibles per al desenvolupament musical d’aquest país…

Les dates confirmades fins a juny són:

Poncho K (24 d’abril), Rafa Pons (1 de maig), Punk Sailor (8 de maig), Litus (15 de maig), Pacoenlaluna (16 de maig), Luback (22 de maig), Lichis (23 de maig), Allan Parrish (29 de maig), Billy Mandanga (30 de maig), Cris Méndez & Cesar Geune (5 de juny), Jenken (12 de juny), Andrea Borrás (13 de juny) Fanáticos (19 de juny), Ainoa Buitrago (20 de juny), Malditeria (26 de juny) y muchos más por confirmar.