El Kamión de la Basura

El Kamión de la Basura

El Kamión de la Basura  ens evoca a la infància, ens recorda a la capacitat d’il·lusionar-te amb una cosa tan quotidiana com voler anar muntat en la part posterior d’un camió com si d’una atracció de fira es tractara. És alguna cosa que ens recorda a la capacitat de ser felices amb les xicotetes coses de la vida.

El Kamión és música alternativa mestissa amb més de 10 anys d’experiència. Un còctel d’influències llatines i jamaicanes cuinat al Mediterrani, que ompli l’escenari d’energia.

 

El Kamión del Fem en Sala Euterpe / Divendres 6 març / 22:30h / Ant:6€ – Taq:8€

Fito Mansilla presenta el seu nou disc «La Memòria Incendiària». El cantautor madrileny presenta els temes del seu pròxim disc editat baix llicència d’una discogràfica multinacional, Warner. Fito Mansilla ha aconseguit, recorrent-se tot el país, fer-se amb una important legió de seguidors que no deixa de créixer.

“La Memòria Incendiària” és el seu tercer disc llarg en 15 anys de carrera, produït per Borja Montenegro, en aquest disc col·laboren Rebeca Jiménez, Jorge Marazu i Marwan Fito Mansilla en Sala Euterpe / Dissabte 7 març / 22:30h / Ant:8€ – Taq:10€