L’edil de Cultura, Marga Antón, ha presentat ‘Solo Solos’, el cicle de dansa contemporània que oferirà l’actuació de tres artistes, grans noms de la disciplina, amb tres registres diferents. I que arrancarà aquest dimarts 5 d’abril, a les 20.00 hores, a la Sala Les Clarisses amb l’actuació de la il·licitana Tatxa González, que, juntament amb el guitarrista José “Pelirrojo”, i la cantaora Teresa Hernández, interpretarà el flamenc més actual estrenant per primera vegada en solitari i a la seua ciutat l’espectacle ‘Menospausa’.

El 13 de maig serà el torn de ‘Solos’, de Cesc Gelabert, que farà gaudir al públic amb una selecció dels seus solos preferits, els quals ha interpretat en escenaris del món sencer. Compte en el seu haver amb una prestigiosa trajectòria que li ha valgut guardons com l’Angel Award del Festival Internacional d’Edimburg, el Premi Max de les Arts Escèniques al Millor Coreògraf i al Millor Intèrpret Masculí de Dansa (2004 i 2005), el Premi Nacional de Dansa o la Medalla d’Or al Mèrit en les Arts Escèniques.

Finalment, el 17 de juny, l’aclamada Sol Picó proposarà una xarrada íntima amb ‘Perseguint un somni’. La Premi Nacional de Dansa de 2016, que ha viatjat per més de trenta països per a experimentar com es rep la seua dansa mediterrània a Pequín, Kinshasa o París, parlarà amb una posada en escena sobre dues dècades de professió trufada d’èxits, però, també, de pors, dubtes i somnis no realitzats.

Aquests solos arriben a la Sala Les Clarisses per a formar part “d’un programa alternatiu a les exposicions que alberga l’espai, donant cabuda a una altra mena de públic i de format, acostant altres formes d’expressió de l’art més contemporani”, ha apuntat la regidora. A més, Antón ha recordat que les entrades per a cadascuna d’aquestes performances construïdes sobre el monòleg confessional sense paraules, que en els tres casos seran a les 20.00 hores a la Sala Les Clarisses, podran adquirir-se per 5 euros en Instanticket o en la taquilla del Gran Teatre.