Mai m’havia afectat tant la mort d’un famós, però no és la mort d’Aaron Carter, és la pregunta: què estem fent malament?

El món segueix, la societat avança a pas de gegants en un rebombori de salut mental que va en declivi i, mentrestant, nosaltres continuem impassibles. Potser no ens estem donant compte del que de veritat importa?

La bona salut no hauria de ser un privilegi, hauria de ser un fet Però què està passant? Seguim sense normalitzar aquest tema, els metges tenen cada vegada més problemes i hi ha cada vegada més persones amb problemes de salut mental… I em pregunto: Arribarà un moment que això ens esclati? El més trist és que crec que, si no fem res, sí.

La salut mental no és un joc, les persones amb aquests problemes haurien de tenir qui les protegeixi i ajudi en el menor temps possible i amb les millors condicions. A més, quan una persona, major d’edat, ja no pot controlar la seva vida, no cal esperar, cal posar remei i, si això implica que algú prengui el comandament, potser és el necessari.

Per sort, a mi això no m’ha succeït, però qui no coneix un cas així?

Deixem d’estigmatitzar alguna cosa que és molt comú perquè el problema de tot això és que pensem que demà tot anirà millor, però en temes de salut mental ,gairebé sempre, el demà arriba tard si no es té l’ajuda necessària.