La Regidoria de Medi Ambient, de la qual és regidora l’edil de Compromís, Cynthia Alabés, ha organitzat, entre l’1 i el 8 de juny, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient (celebrat a tot el món el 5 de juny), la Setmana Mundial del Medi Ambient. Per quart any consecutiu s’han programat una sèrie d’actuacions dirigides al públic en general i a la Comunitat Escolar del municipi durant els dies de l’1 al 10 de juny de 2019. La Setmana del Medi Ambient es realitza amb la col·laboració del Institut d’Ecologia Litoral, el Consorci Mare, FCC Serveis Ciutadans, Aguas de Alicante  i Coca-Cola.

La Setmana Mundial del Medi Ambient dóna començament el dissabte 1 de juliol amb la 2a Jornada de Neteja de Platges i Microplásticos que es realitzarà entre les 09.00 i les 13.00 hores. El Punt de Trobada i de depòsit dels fems i microplásticos recollits serà l’Aparcament la Llotja Pesquera.

En aquesta activitat, que ja es va realitzar amb gran èxit l’any passat, participen, a més dels col·laboradors abans esmentats, el Club Nàutic, El Campello Surf Club, Aloha Sport i el Grup Scout Mare Nostrum El Campello. Per descomptat que està obert al fet que tota la població s’unisca de forma voluntària en aquesta activitat tan important per a les nostres platges.

Des del dilluns dia 3 de juny fins al dilluns 10 es podrà visitar en l’Hemeroteca del Centre Social El Barranquet l’exposició: Canvi Climàtic: Posidònia i Canvi Climàtic.

El Dimecres 5 de juny està programada de 09.00 a 12.00 hores en el Saló d’Actes del Centre Social El Barranquet l’Obra de Teatre Infantil: La Gota Viatgera.

El mateix dia el Professor del Departament del Ciències del Mar i Bilogía Aplicada de la UA, el Dr. Pablo Sánchez Jerez impartirà de 18.00 a 19.00 hores a la Sala Enric Valor de la Biblioteca Municipal la xarrada: Els Problemes del Plàstic en el nostre Organisme.

En l’Àgora de la Casa de la Cultura es realitzarà un Tast d’Aigua de 18.00 a 20.00 hores.

El divendres 7, de 18.00 a 19.00 hores, s’impartirà en l’Àgora de la Casa de la Cultura el Taller de Compostatge: Retorna a la Terra allò que és seu.

La Setmana Mundial del Medi Ambient acaba al Campello el dissabte 8 de juny amb el Mercat Ecològic – Artesanal que estarà situat al Parc Central Municipal de 17.00 a 21.00 hores. En ell podràs trobar fruita ecològica, artesania, cervesa artesanal i multitud de productes naturals, així com Tallers Infantils i el Concert de Música de grup ‘Ressonant Basurband’