La Seu Ciutat d’Alacant en col·laboració amb l’Arxiu de la Democràcia presenta un cicle de dues conferències sobre el paper de la Universitat Espanyola en el Tardofranquisme. Coordinades per Elías Alonso, les ponències començaran el pròxim dilluns 7 d’octubre a les 20 hores, a les instal·lacions de la Seu de Ramón y Cajal, 4.

La primera cita estarà centrada en “Dolores González, Enrique Ruano, Javier Sauquillo: protagonistas del movimiento estudiantil en los años setenta” i comptarà amb el guanyador del premi Comillas de Historia, Javier Padilla. La catedràtica de Geografia i Història i integrant del moviment estudiantil Isabel Alonso, actuarà com a moderadora.

El dilluns 14, Nicolás Sartorius, advocat, polític, periodista, escriptor i actiu militant antifranquista parlarà de «La dictadura pierde el futuro: el hervidero universitario», una conferència moderada per Manuel Alcaraz, professor del Departament de Dret Constitucional de la UA i exconseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.