La sala Juana Francés de la Seu Ciutat d’Alacant de la UA acull l’exposició “Cinquanta anys del CEU d’Alacant. Història i memòria (1968-1979)”.

La mostra recull les imatges del que, ara fa cinquanta anys, la ciutadania alacantina veia nàixer, el que seria el germen de la seua primera universitat. El Centre d’Estudis Universitaris, més conegut com el CEU, que va encetar l’activitat al començament del mes de novembre del 1968. Aquell va ser un dels grans fruits que aconseguia una ciutadania que començava a organitzar-se, una societat ansiosa de coneixement i de respostes sòlides. El CEU naixia per a respondre a una demanda social que sempre va tenir el suport de les entitats polítiques, socials i econòmiques de l’època. Va ser aleshores i allí, en aquell campus incipient recentment reconvertit del vell aeròdrom militar de Rabassa, on va iniciar la marxa sota el patrocini del Patronat Alacantí d’Estudis Superiors (PAES), del qual formaven part les institucions de la província i els primers promotors.

L’exposició podrà ser visitada a la sala Juana Francés de la Seu d’Alacant entre aquest dimecres, 23 de gener i el 21 de febrer del 2019.