La SEU Universitària de Petrer ha donat a conéixer la programació amb la qual comença el nou curs i que es desenvoluparan durant les pròximes setmanes. La primera de les activitats serà la presentació del llibre “Picapedrers de pedres negres:  llambordes i sindicalistes en la pedrera de la Mola (Benissa-Calp, 1926-1936)”, a la Sala del Museu Dámaso Navarro amb la presència dels autors i presentat per l’historiador local Bonifacio Navarro.
El director de la Seu de Petrer, Pedro Payá, ha informat que la programació també inclou el curs “Actitud positiva intel·ligent. Tècniques de psicologia per a augmentar el benestar i el rendiment”, del professor Fabián Villena i que se celebrarà els dies 17, 24 i 31 d’octubre en el Espai Blanc. Villena ha indicat sobre el curs que  “cada vegada cobra més importància aquelles persones que tenen unes habilitats blanes més desenvolupades, i aquest curs el que aborda és la psicologia positiva per a entrenar unes certes habilitats per a tindre major felicitat i major productivitat”.


També el 17 d’octubre comença un curs que ja és una tradició any rere any, gràcies al conveni amb el Grup Fotogràfic Petrer d’Iniciació a la Fotografia. El curs es desenvoluparà del 17 d’octubre al 21 de novembre, els dilluns i dimecres de 20.30 a 22:00h, i algun dissabte per a les pràctiques. El president del col·lectiu fotogràfic, Pascual Maestre, ha indicat que “aquests cursos estan dirigits a totes les persones que tinguen inquietuds sobre la fotografia, per a conéixer el funcionament de la cambra o la composició”.
I també relacionat amb la fotografia, els dies 29 i 30 d’octubre s’ha organitzat el taller “La dignitat és el que importa”, a càrrec del prestigiós foto periodista de guerra Gervasio Sánchez. “Aquest taller és molt interessant perquè estem parlant d’un dels grans foto periodistes del nostre país”, ha destacat Maestre.
Finalment, el regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha donat l’enhorabona al director de la Seu pel que ha qualificat de “una programació molt potent”, que és gràcies al conveni que la institució municipal manté amb la universitat amb el que “tenim la sort de poder comptar amb una sèrie d’activitats de primer nivell tots els anys”.