La Seu Universitària d’Elda, a través del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, ha organitzat el I Concurs Fotogràfic ‘Elda en Fotografies’, amb la col·laboració de l’Associació Fotogràfica d’Elda (AFE) i la Regidoria de Relacions amb les Universitats.

El regidor de Relacions amb les Universitats, Estimat Navalón, la directora de la Seu Universitària, Rosario Navalón, i el president de AFE, Ernesto Navarro, han donat a conéixer els detalls d’un concurs que, en paraules de Rosario Navalón, té com a objectiu “captar l’essència de la ciutat a través de fotografies que reflectisquen instants de la ciutat d’Elda”.

Estimat Navalón ha explicat que “d’entre tots les propostes se seleccionaran 20 fotografies finalistes, que seran la base per a la realització d’una exposició permanent que s’instal·larà en l’espai que ocupa la Seu Universitària d’Elda de la Universitat d’Alacant, en la quarta planta del Museu del Calçat. És una iniciativa important i nova, amb totes les enhorabones de la Universitat”.

El jurat conformat per a aquesta convocatòria també atorgarà tres premis en metàl·lic a les millors instantànies. El lliurament de premis es farà en un acte públic en la Seu Universitària d’Elda que s’anunciarà amb suficient antelació. A les vint persones seleccionades per a l’exposició permanent els serà entregat un diploma de la Universitat d’Alacant per la seua participación.

Charo Navalón ha recordat que “les fotografies o composicions fotogràfiques presentades a concurs tindran com a temàtica inequívoca la ciutat d’Elda en les seues diferents manifestacions. Podran desestimar-se i no entrar en concurs aquelles fotografies que la temàtica no siga clarament identificable”.

Les bases de la convocatòria completa es troben publicades en el BOUA (Butlletí de la Universitat d’Alacant) en l’enllaç https://web.ua.es/es/seus/elda/documentos/concursos-y-certamenes/2020-2021/boua-eldaenfotografias.pdf

La presentació de les obres es realitzarà de manera electrònica a través d’un formulari online. El termini per a presentar els treballs finalitza a les 00.00 h. del 23 d’octubre de 2020.