La sisena edició epicentre llevantí del Fuzz i punk rock ja té dates: els dies 27, 28 i 29 de març tindrà lloc la sisena edició del festival que ja s’ha convertit en una tradició entre les seues més de mil assistents… i les raons no són poques.

Tres dies amb les seues dues nits de “tot inclòs” en un resort de temàtica medieval on els assistents poden allotjar-se en còmodes cabanyes amb tots els luxes, verda gespa i pensió completa. Amb restaurants amb bufet lliure preparat per a atendre a tota la població de la vila del Fuzz. pàrquing gratuït en els voltants del recinte. I, per descomptat… la programació musical!

Dins d’ella, destaquen les festes matinals, tot un ritual per als seus assistents: la vila del Fuzz obri les portes de la seua piscina decorada amb enormes tobogans amb forma de drac i envoltada d’espés i fresca gespa on els habitants de la vila que trien comprar el seu abonament amb allotjament se submergeixen en la marmita del garage i el punk-rock en totes les seues dimensions i formes des de ben d’hora.

I no ens oblidem del Fuzz Market que un any més convocarà a més d’una desena de segells independents nacionals i internacionals en una trobada molt recomanada per a col·leccionistes i devots del vinil, les rareses i les edicions exclusives.

El que mancada per saber és els qui inauguraran el cartell enguany, una informació que no tardarà a veure la llum, al costat de la venda dels abonaments amb allotjament inclòs, el punk-rock torna a Benidorm.