La 6a Fira d’Autors i Autores, organitzada per l’Associació Literària i Cultural Escriptors en la seua Tinta, se celebrarà del 28 de juny al 7 de juliol en la plaça central del Centre Comercial L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield. L’horari previst serà de dilluns a divendres de 16.00 a 22.00 hores, i dissabtes i diumenge 7, de 10.00 a 22.00 hores. Durant aquests dies es presentaran els llibres dels 17 escriptors que participen en aquesta trobada. Una forma nova de conéixer-los personalment, al mateix temps que es poden adquirir les seues obres.

L’activitat, té com a objectiu principal difondre i divulgar el treball dels escriptors de la província d’Alacant, a més de fomentar l’hàbit de la lectura. La 6a Fira va començar l’any 2014 i representa pràcticament tots els gèneres literaris: novel·la, poesia, relat curt, ciència-ficció, acte ajuda, còmic, literatura fantàstica, humor, infantil, teatre i assaig.

Durant deu dies totes les persones que acudisquen al Centre Comercial L’Aljub podran gaudir de la 6a Fira d’Autors, comprant llibres signats i podent conversar amb els diferents escriptors. Els autors que participen en aquesta edició seran: Adela Bas, Arturo Maciá Morant, Carmen Sánchez Vilella, Eva Gil Soriano, Fini de l’Amor, Francisco Guijalba, Illa Canyades, José Antonio Quesada Coves, José Tovar, Leticia Ortiz, Loly Giménez, Luis María Compés Rebat, Mareta Lozano, Pablo J. Luis Molinero, Sonia Sánchez Torres, Tomás José Soto Hernández i Verónica C. Lozano, que oferiran quasi 50 títols diferents.

El Centre Comercial L’Aljub és gestionat per Cushman & Wakefield, líder global en serveis immobiliaris que assessora els seus clients a transformar la manera en què la gent treballa, compra i viu. http://www.cushmanwakefield.es – Twitter: @CushWakeSPAIN