La Societat Musical La Lira de l’Alfàs del Pi serà l’encarregada de clausurar aquest dissabte la programació cultural de Estiu Festiu amb un concert en el Racó de l’Albir, que s’emmarca en la XXVI Campanya de Música als Pobles de la Diputació d’Alacant.

Sota la direcció de David Fernández Rodríguez, la banda interpretarà les peces ‘Música Maestro’, de Lionel Beltrán; ‘Ateneu Musical’, de Mariano Puig Llac; ‘The phantom of d’opera’, d’Andrew Lloyd Webber (Arranjament de Johan de Meij); ‘Abba Gold’ (Concert per a banda), amb arranjaments de Ron Sebregts; ‘Disc Lives’ (Stayin’ Alive / I will survive / I.M.C.A.), amb arranjaments de Johnnie Vinson, i ‘Oregon’, de Jacob de Haan.

Aquest concert se celebrarà el dissabte 28 d’agost, a les 22 hores, a la platja del Racó de l’Albir, al costat del monument de l’ancora. “D’aquesta manera es donarà per clausurada la programació cultural de Estiu Festiu”, ha destacat el regidor de Cultura de l’Alfàs, Manuel Casado, després d’agrair a la Lira la seua participació un any més. “Aquest concert s’ha convertit en un clàssic de l’estiu, una activitat dirigida a totes aquelles persones que vulguen gaudir d’una agradable vetlada musical al costat de la mar”, ha afegit.

Aquesta no serà l’única actuació que oferisca la Societat Musical La Lira durant el cap de setmana. Hui divendres, a les 21.30 hores, faran un concert en la pista coberta del poliesportiu municipal. Activitat inclosa en la XVIII Campanya de Concerts d’Intercanvis que promou la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) al costat d’altres quatre organitzacions: la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i des d’aquesta edició 2021, la Federació d’Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV).

La campanya d’intercanvis reuneix anualment milers de músics i integrants d’aquestes federacions amb la finalitat de dur a terme un cicle d’actuacions en tot el territori de la Comunitat. L’objectiu últim d’aquests concerts és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions que participen.

Tots dos concerts seran amb entrada gratuïta. El regidor de Cultura recorda a la ciutadania que, com tots els esdeveniments culturals organitzats en el municipi, són d’estricte emplene els protocols sanitaris i de seguretat anticovid, amb aforament limitat, ús obligatori de màscares i de gels hidroalcohòlics, manteniment de la distància  de seguretat, control de temperatura i presa de dades dels assistents.