Aquest dissabte, 22 de febrer es presenta la programació del 40 aniversari de la Societat Musical la Lira de l’Alfàs, i el logotip creat per a aquesta fi. El president de l’entitat, Miguel Juan Baldó, i el regidor de Cultura, Manuel Casado, han fet una crida a la ciutadania, perquè acudisquen i participen tant els integrants de la Societat Musical, com a amics i afeccionats.

La Societat Musical La Lira de l´Alfàs del Pi compleix quatre dècades de marxa musical. Per això, dissabte que ve dia 22 de febrer a les 12.30 hores, en el Espai Cultural dels “Escoles Velles”, tindrà lloc l’acte de presentació de la programació, que es durà a terme durant el 2020, per a commemorar aquests 40 anys de música i ensenyament en el nostre municipi.

A més, es presentarà el logo commemoratiu creat especialment per a celebrar aquesta data tan especial en la música alfasina. L’acte comptarà amb la presència de l’Alcalde de l´Alfàs, Vicente Arques, i del Regidor de Cultura, Manuel Casado. Al seu terme, se servirà un vi d’honor per a tots els assistents.

El President de la Societat Musical La Lira de l´Alfàs del Pi, Miguel Juan Baldó, convida a tots els socis i amics de la banda a participar d’aquesta presentació que donarà el tret d’eixida a tots els actes commemoratius del 40 aniversari de la Lira.