La platja del Racó de l’Albir acollirà aquest dissabte 27 de juliol el concert de la Societat Musical La Lira de l’Alfàs del Pi, una de les actuacions incloses en la programació de Estiu Festiu que cada estiu organitza la regidoria de Cultura.

Aquest concert a l’aire lliure en primera línia de platja començarà a les deu de la nit. Va dirigit a totes aquelles persones que vulguen gaudir d’una agradable vetlada musical al costat del mar. La banda interpretarà, en una primera part, les peces ‘Alegria’ d’Óscar Navarro; ‘Aragonesos 99’ de Daniel Ferrero; ‘Xabat’ de Saül Gómez, i ‘A tribute to Amy Winehouse’ de Peter Kleine.

En la segona part del concert, la banda interpretarà les obres ‘Capità just’ d’Enrique Alborch; ‘A night at the movies’ de Michael Brown; ‘Sedona’ de Steven Reineke, i ‘The lion king selections’ d’Hans Zimmer.

El concert comptarà amb la participació de més de 60 músics de la Lira, dirigits pel mestre Salvador Tur Savall. Des de la regidoria de Cultura de l’Alfàs del Pi, el regidor Manuel Casado ha volgut convidar a tots els residents i visitants de la comarca a acostar-se aquest dissabte fins a la platja de l’Albir i gaudir amb aquest magnífic concert a l’aire lliure, que s’ha convertit en un clàssic de la programació cultural estival. L’entrada és gratuïta.

A més, com cada estiu, el Racó de l’Albir es converteix en punt de recepció de turistes i residents gràcies a la Fira d’Artesania, que enguany compta amb una vintena de llocs en els quals es pot adquirir tot tipus d’articles amb la qualificació d’artesans, des de bijuteria i joieria a bosses, calçat i complements, ceràmica o artesania en cuir. La fira s’enquadra en la programació Estiu Festiu, l’aposta cultural de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi que plena de música, art i espectacle la platja de l’Albir durant els mesos de juliol i agost.