El concert del passat diumenge va estar ple d’emoció. Una emoció que va quedar simbolitzada en la llarga ovació que el públic va oferir a la soprano Teresa Albero. Aplaudiments que van durar diversos minuts i que demostren el gran afecte que tant el poble de Xàbia com les autoritats li tenen. Albero deixa l’agrupació satisfeta i agraïda per tot el viscut. Com a soprano, l’agenda que se li presenta aquest pròxim 2022 l’ha portada a prendre aquesta decisió. Una decisió que Albero qualifica de difícil però necessària.

L’alcalde, José Chulvi va destacar la passió que Teresa posa en tots els projectes que porta avant i la tasca tan important que realitza pel món de la lírica en la zona i per visibilitzar a la dona en el camp de la música. Implicada en tot allò que fa i sempre amb un somriure, Chulvi, així com la resta de la corporació municipal que es trobava a l’església de Sant Bertomeu de Xàbia, li van desitjar tot el millor en aquesta nova etapa. Va haver-hi nombroses paraules d’agraïment que demostren el seu impecable i excel·lent treball al capdavant de l’agrupació.

Teresa Albero va mostrar el seu agraïment a tots i cadascun dels membres que han format part d’ARS NOVA, així com a la junta directiva. Va recordar l’important que és treballar en equip i per això, va subratllar la implicació que l’Ajuntament de Xàbia i molt especialment l’equip de Cultura -encapçalat pel regidor Quico Moragues- han oferit i ofereixen.

No podia haver-hi un final de festa més redó. Teresa Albero, que va assumir la direcció d’ARS NOVA en 2016, va fundar aquest mateix any 2021 el projecte PETIT ARS. Un projecte que ofereix als més xicotets l’oportunitat de compartir escenari, música i somnis mitjançant la veu.

Va finalitzar una etapa brillant per a l’agrupació. Amb els dos cors en l’escenari i amb nombroses mostres d’afecte cap a Teresa Albero, qui ha sigut el motor de l’agrupació en aquests cinc últims anys.