Divendres que ve 10 de setembre a les 19.30 hores en l’IVAM CADA d’Alcoi, la soprano Teresa Albero serà l’encarregada de clausurar el Festival Internacional de Piano d’Alcoi conegut com la Setmana Gran del Piano.

L’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi aposta per la representació d’una de les òperes més impactants escrites per al món íntim de la veu i del piano. L’obra La Veu Humana –La Voix Humaine- és una peça esquinçadora que Albero ha interpretat en diverses ocasions. L’última d’elles va anar el mes d’agost passat en el Festival Internacional de Piano d’Eivissa on va haver-hi un gran èxit de públic i crítica sent, en paraules de l’organització un dels punts àlgids de tota la trajectòria del Festival que enguany ha complit el seu XXIVª edició. Albero actuarà amb el pianista Francisco Cholbi qui, a més, és l’encarregat de la direcció musical mentre que la direcció escènica serà a càrrec de Lucas Carbonell.

L’aposta que Alcoi fa per oferir una òpera com La Veu Humana implica d’una banda, donar l’oportunitat de conéixer a la soprano Teresa Albero en un registre únic carregat d’exigència vocal i interpretativa. Per un altre, brinda la possibilitat de commoure’s davant un text tan impactant com el que va escriure Jean Cocteau i va compondre musicalment el seu amic Francis Poulenc. Una obra insuperable en emoció, esquinçament i passió que no deixarà a ningú indiferent i que serà, sense cap dubte, una gran clausura per a la Setmana Gran del Piano d’Alcoi.

Cal assenyalar que la recaptació (donatiu voluntari) de tots els concerts que es realitzaran en la Setmana Gran del Piano, així com de l’òpera, seran a benefici de l’Associació Kanimambo per a fer costat a l’Hospital Carmelo de Moçambic.

El Festival disposarà de totes les mesures de seguretat per la COVID-19 i posa a disposició dos números de telèfon per a més informació, concretament el 618872882 i el 636480807.