La UA commemora el Dia Mundial de la Poesia amb un ampli programa d’activitats

La UA commemora el Dia Mundial de la Poesia amb un ampli programa d’activitats

Cada 21 de març es commemora el Dia Mundial de la Poesia i, amb aquest motiu, la Universitat d’Alacant ha dissenyat un ampli programa d’activitats de la mà de la Facultat de Filosofia i Lletres, el Centre d’Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti (CeMaB) i el Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària.
Les activitats arrancaran dilluns vinent, 20 de març, a les 12 hores, amb la inauguració de les jornades Las Lectures de Poeta al CeMaB (20 i 21 de març), en les quals «reflexionarem sobre influències, predileccions o reescriptures en l’àmbit poètic hispanoamericà contemporani», tal com explica la directora del centre, Beatriz Aracil. Aquestes jornades serviran de marc per a la presentació de les noves seccions del Fons Benedetti en la pàgina web del CeMaB, a càrrec de la directora i de la secretària acadèmica del centre, en un acte que comptarà amb la intervenció en línia d’Hortensia Campanella, presidenta de la Fundació Mario Benedetti.
El dimarts 21 de març, a les 12.30 hores, el racó dels poetes (davant la Torre de Control del campus) acollirà un recital de poesia i l’actuació de la cantautora argentina resident a Alacant Tere Priore. Organizat pel Servei de Cultura de la UA, el recital comptarà amb la lectura dels poemes seleccionats pel jurat del II Concurs de Poesia InteractUA. InteractUA és un espai per a secundar i fer visible el talent creatiu de l’alumnat de la UA, una plataforma de difusió i interacció entre estudiants amb inquietuds artístiques en música, audiovisual, fotografia, escultura, poesia, literatura, pintura, videoart, instal·lacions, teatre, circ.
Continuaran les propostes poètiques el dijous 23 de març amb la conferència «Editar poesia contemporània: el projecte de l’obra completa revisada de Vicent Andrés Estellés», a càrrec d’Irene Mira-Navarro i Jordi Oviedo Seguer, al CeMaB (Facultat de Filosofia i Lletres III).

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X