El Centre d’Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti de la UA (CeMaB) i el màster en Estudis Literaris (MaEsL) organitzen el seminari Teatre, Festa i Poder: El Corpus Christi en l’Àmbit Hispànic, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 17 de març, a les instal·lacions del CeMaB del campus (Facultat de Filosofia i Lletres III).

Els catedràtics de Literatura Espanyola Evangelina Rodríguez (Universitat de València) i Miguel Zugasti (Universitat de Navarra) impartiran el seminari que tindrà modalitat presencial i que també es podrà seguir per streaming en directe.

El seminari començarà el dilluns 14 de març a les 17.30 hores amb la conferència «El auto sacramental: divinas palabras, humana dramaturgia», a càrrec d’Evangelina Rodríguez, que també impartirà la sessió del dimarts 15 a les 15.30 h, en la qual parlarà de «La representación del auto y la ciudad tomada». El dijous 17 conclourà el seminari amb Miguel Zugasti i la seua xarrada “Fiesta y teatralidad del Corpus Christi en la Nueva España”.