La Universitat d’Alacant, a través del Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària, acaba d’oferir el nou curs de formació contínua «Fes la teua pel·lícula de cinema independent des de zero».

El cineasta alacantí Ángel Puado imparteix aquesta formació que proporcionarà a l’alumnat els coneixements teòrics i pràctics necessaris per a desenvolupar un llargmetratge independent. Puado detalla que «al llarg del curs, es vol que els estudiants adquirisquen l’experiència requerida a través de diverses pràctiques i anàlisis de casos pràctics reals. Aquesta és la diferència principal d’altres cursos audiovisuals tradicionals, ja que es converteix en una experiència pràctica».

Les persones participants estaran preparades per a idear, crear i produir diferents tipus de contingut audiovisual en diferents formats: videoclips, videoart, publicitat, curtmetratges de ficció, curtmetratges documentals i, finalment, un llargmetratge.

El curs començarà el pròxim 29 de setembre i finalitzarà el 14 de juny de 2024 i s’impartirà al campus de la UA de Sant Vicent del Raspeig, els divendres de 19 a 21 hores. Els dissabtes de rodatge l’horari serà de 8 a 15 hores (2 i 4 de març de 2024) i de 8.30 a 14.30 h (1 de juny).

Informació administrativa i preinscripció: cursos.continua@ua.es