El Paranimf de la UA acollirà hui dissabte 25 de maig, a les 11.30 hores, l’acte de lliurament dels Premis Sambori, uns premis de narrativa que la Fundació Sambori organitza per a l’alumnat de tots els cicles formatius: XXI Concurs de Literatura en valencià, i el XVI Concurs Universitari de Narrativa Curta. L’acte comptarà amb la presència del vicerector de Qualitat de la UA, Francisco Torres, i la presidenta de la Fundació Sambori, Laura Font. Marian Villaescusa, del grup Sistema Solar, conduirà un acte que tindrà les actuacions de Marcel el Marcià i el mag Rubén Aparisi.

Els premis Sambori han aconseguit aquesta edició una participació multitudinària amb prop de 100.000 participants comptant tots els cicles formatius, segons dades facilitades per l’organització. A més, en l’edició del 2019, dels 5 premiats en l’apartat Sambori Universitats Comunitat Valenciana dos són estudiants de la UA: Antonio Sánchez Verdú, que ha participat amb l’obra Arbeit Macht Frei; i Joaquim Cano Sais, que ha escrit Les mans fredes.

Programa

  • 15 h. Benvinguda a la UA i accés al Paranimf, amb la colla de dolçainers i tabaleters Larraix del Campello
  • 30 h. Presentació i discursos
  • Lliurament del XVI Concurs Sambori Universitari
  • Lliurament dels XXI Premis Sambori als estudiants de Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d’Idiomes; Batxillerat i Cicles formatius; Educació Secundària, Educació Primària; Necessitats Educatives Especials; Educació Infantil
  • Lliurament del Premi Empar Granell al millor projecte pedagògic dels treballs col·lectius
  • Lliurament del Premi Vicent Marçà a la participació comarcal