Considerada una icona artística al nostre país per la seua vinculació a la música, la televisió i el cinema, Alaska s’ha tornat a reinventar amb el teatre, ara de gira amb ‘L’última tourné’, una comèdia musical escrita per Félix Sabroso, que aquest cap de setmana tindrem en el Teatre Chapí amb doble funció: divendres 29 de novembre a les 22’00 h. i dissabte 30 de novembre a les 19’30 h.

A Alaska l’acompanyen en aquesta aventura escènica Mario Vaquerizo, Manuel Bandera, Bibiana Fernández, Marisol Muriel i Cayetano Fernández. Els quatre primers ja havien coincidit en el muntatge ‘L’Amor està en l’aire’ i en aquest nou títol de Produccions Seda se’ls sumen Marisol Muriel i Cayetano Fernández.

Aquesta obra que és en paraules de la mateixa Alaska « pur entreteniment» narra les vicissituds d’una companyia de varietats en declivi i el director del qual, Noberto Pinti (Manuel Bandera) decideix muntar, amb elevades intencions, “La comèdia sense títol” de Lorca. Davant aquest plantejament que suscita desigual entusiasme entre els actors, la companyia es dispersa i només cinc dels seus membres seguiran a Norberto en la seua nova aventura.

Estem davant un espectacle divertit, musical, lluminós, en el qual es busca la complicitat i l’entreteniment del públic que identifica als protagonistes en tractar-se d’artistes mediàtics i àmpliament coneguts.

LA ÚLTIMA TOURNÉ de Félix Sabroso

Amb Alaska, Mario Vaquerizo, Bibiana Fernández, Manuel Bandera, Marisol Muriel i Cayetano Fernández

TEATRO CHAPÍ de VILLENA

Divendres 29 de novembre, 22’00 h. Dissabte 30 de novembre, 19’30 h.

Entrades: 30€, 25€ i 20€.