La Junta Rectora de la UNED ha sigut informada pel vicerector, Jesús d’Andrés, durant una sessió extraordinària, del nomenament del periodista i gestor cultural Paco Escudero, de 58 anys, com a nou director del seu centre universitari d’Elx.

Escudero substitueix a José Ruiz, qui va deixar el càrrec per jubilació, i s’incorporarà de manera immediata a l’equip de govern de la UNED Elx. El nou director ha resultat triat pel Rectorat en un procés de convocatòria pública per a cobrir aquesta plaça a la qual es van presentar nou candidats.

El Rectorat de la UNED va valorar el perfil professional i el projecte de gestió acadèmica presentat pel candidat. Així mateix, s’han realitzat entrevistes telemàtiques als aspirants que tenien els perfils més adequats per a prendre la decisió final.

Paco Escudero és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Múrcia, doctor en Sociologia per la Universitat d’Alacant, periodista membre de l’Associació de Periodistes de la Província d’Alacant (APPA) i gestor cultural.

El nou responsable del centre de la UNED ha sigut coordinador dels homenatges a Miguel Hernández realitzats a Elx i en l’àmbit estatal, director de la fundació del poeta a Jaén i coordinador de sales d’exposicions a Elx. En els últims mesos ha exercit la seua labor professional en el gabinet de premsa de l’Ajuntament il·licità.