Diumenge que ve 16 d’octubre a les 13 hores la banda de la Unió Musical La Nucia actuarà a l’Auditori ADDA d’Alacant. Serà una actuació històrica per a l’agrupació musical nuciera que debutarà en aquest escenari. L’entrada per al públic serà lliure i gratuïta amb invitació que podran recollir en les mateixes taquilles del ADDA.
Per a aquesta actuació històrica de la Unió Musical de La Nucia dins del “IX Cicle Les Bandes de la Província en el ADDA”, la banda comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Nucia que ha noliejat dos autobusos per al desplaçament de músics i acompanyants per a aquest concert del pròxim diumenge.
Des de la Va unir Musical de La Nucia i l’Ajuntament de La Nucia s’anima a tots els socis, músics, aficionats a la música, veïns i veïnes de La Nucia a acompanyar a la banda de la Unió Musical de La Nucia en el concert en el ADDA (Auditori de la Diputació d’Alacant) del pròxim diumenge 16 d’octubre. Es tractarà una històrica actuació per a l’agrupació nuciera a l’auditori més important de la província d’Alacant.
Programa
En aquest “Concert en el ADDA” la banda de la Unió Musical La Nucia interpretarà les següents peces: “Antologia” de Joan Alborch, “Tard d’Abril” d’Estimant Blanquer, “Vent del poble” de Joan Enric Canet Todolí, “Colau” de Ximo Cano, “Dansa Colorista” de Rafael Mullor i “Suite meridional” de Ramon Garcia i Soler (en el qual participaran com a solistes Ioan Muntean -clarinet- i Marián Pastor –flauta-). La banda estarà dirigida per el “mestre” Ramón Lorente, director titular de la Va unir Musical La Nucia.
Entrada gratuïta
Aquest concert de la banda de la Unió Musical La Nucia en el ADDA d’Alacant del pròxim diumenge 16 d’octubre a les 13 hores tindrà entrada gratuïta amb invitació, a recollir en les taquilles del ADDA el mateix dia de l’actuació.