El grup de pop nascut en els anys vuitanta La Unió ofereix un concert demà dissabte 1 de desembre en l’Auditori de Torrevella. Liderat pel seu cantant Rafa Sánchez, tornen a Torrevella dins de la gira amb la qual estan celebrant els seus 35 anys en la música, en la qual inclouen els seus nous temes i uns altres tan coneguts com Sildavia, Maracaibo, Llop home a París i un llarg etcetera. El concert començarà a les 22:00 hores. Les entrades, a la venda des de 25 euros, es poden adquirir en la web www.auditoriotorrevieja.com i en la taquilla de l’auditori, a partir de les 20:00 hores.

La Unió és pràcticament l’únic grup que queda de la moguda madrilenya dels vuitanta. Format per Rafa Sánchez com a cantant, Luis Bolín en el baix, Mario Martínez en la guitarra i Íñigo Zabala en els teclats, vió la llum per primera vegada a principis dels vuitanta a Madrid, apadrinats per Nacho Cano i Rafael Abitbol. En 1984 publiquen el tema més escoltat de la Unió: ‘Llop home a París’, amb el qual es col·loquen directament en el número u de les llistes d’èxits, romanent en aquest lloc durant tres mesos.

Han venut més de 2 milions de discos rebent, en 2006, un doble disc de diamant per la seua carrera discogràfica. A més, amb més de 200.000 còpies, han sigut disc multiplatino els àlbums “Vivir al Este del Edén”, “Tren de Largo Recorrido”, “Tentación” y “Grandes Éxitos”. Van obtenir, també, disc de platí, amb més de 100.000 còpies ”Mil Siluetas” y “4×4”, y disco de oro fueron, también, los álbumes ”Psycofunkster Au Lait”, “La Uniøn”, “El Mar de la Fertilidad” e “Hiperespacio”.