La Universitat d’Alacant dedica un Curs d’Estiu al negoci de la música contemporània

La Universitat d’Alacant dedica un Curs d’Estiu al negoci de la música contemporània

Com funciona el negoci de la música? Amb aquesta pregunta com a tema central, la Universitat d’Alacant organitza el curs d’estiu en línia «Rock and roll Business», coordinat per la Seu Universitària de la Vila i dirigit pel professor del Departament d’Anàlisi Econòmica Aplicada de la UA, Antonino Martín Palacios.

El curs tindrà lloc del 6 al 9 de juliol, en horari de 16.30 h a 20.30 hores, i té com a objectius mostrar com funciona el negoci de la música i com els grans artistes manegen les seues carreres i negocis. La part del negoci, com afirma Antonino Martín, “és una faceta desconeguda del món de la música, moltes vegades és una part oculta d’aquesta destacada indústria cultural en els seus diferents vessants: enregistraments, actuacions en directe i altres usos com publicitat i pel·lícules”.

El negoci de la música en viu, els drets d’autor, el videoclip musical, el paper de les discogràfiques o la revolució de l’streaming o reproducció en línia, seran alguns dels temes que tractarà aquest curs, amb ponències de reconeguts professionals i experts en diferents àrees de coneixement, tots aquests vinculats d’una manera ouna altra al negoci musical: Carlos García, director de planificació i desenvolupament en Promusicae; Ángel José Navarro, guitarrista, enginyer de so i DJ professional; Carlos Romo, promotor i representant d’artistes; Manuel Ángel López, advocat especialista en dret musical (Sympathy for the Lawyer); Carlos Soto, músic i advocat especialista en música; Gaspar Maciá, periodista del diari La Verdad, i Teleelx; Luis Miguel Pazos (Jumper’s Trio) i els professors de la UA Cande Sánchez (Departament de Comunicació i Psicologia Social), Pilar Montero (Departament de Dret Mercantil i Dret Processal) i José García (Departament d’Anàlisi Econòmica Aplicada).

El curs tindrà una duració de 15 hores lectives i les sessions s’impartiran en directe mitjançant plataforma virtual.

El termini d’inscripcions ja està obert i es poden dur a terme en la pàgina web del curs.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X