El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el director de Comunicació i Relacions Institucionals d’Hidraqua i Aguas de Alicante, Martín Sanz, han lliurat aquest matí en el despatx rectoral un xec de 3.140 euros al president de la Societat de Concerts d’Alacant, Alfonso Ramón Borja, fruit de la recaptació obtinguda en el concert solidari 121 Anys d’Aguas de Alicante. La finalitat d’aquests beneficis és col·laborar amb el projecte formatiu que la Societat de Concerts ha desenvolupat per a acostar als més joves i a diferents col·lectius socials la música clàssica de qualitat.

El concert va tenir lloc el 23 d’octubre al Teatre Principal, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant i Aguas de Alicante, interpretat pel quartet de corda de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA), agrupació musical de la qual Hidraqua és patrocinador anual. Tota la recaptació d’aquest concert, inclòs en la marca VEU Solidària de la UA, es destinarà a projectes formatius de la Societat de Concerts d’Alacant.

El rector, Manuel Palomar, ha agraït “el suport d’Hidraqua a la Universitat d’Alacant a través de diferents activitats i projectes, entre els quals es troba el patrocini anual de l’OFUA i, concretament, d’aquest concert solidari a càrrec del quartet de corda d’aquesta formación”.

Martín Sanz ha destacat durant el lliurament que “es tracta del cinquè any consecutiu que Hidraqua, dins de la seua aposta per la cultura, l’educació i el talent, col·labora amb la Universitat d’Alacant en aquest concert solidari i continuarà participant en accions que permeten contribuir a millorar la societat i l’entorn dels municipis en els quals opera, i, en concret, en iniciatives que aposten directament pel compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles marcats dins de l’agenda 2030 de l’ONU”.

El concert va comptar, així mateix, amb el suport de la Fundació Manuel Peláez, el Grup Vectalia i la Diputació d’Alacant, com a patrocinadors anuals de l’OFUA.