El Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la UA llança les convocatòries públiques per a adjudicar la direcció i la coordinació de la Coral de la UA i la direcció i muntatge dels espectacles de l’Aula de Teatre de la UA durant el curs 2021/2022.

El termini per a presentar les sol·licituds ja està obert i acaba el divendres que ve, 9 de juliol.

La convocatòria a direcció de la Coral UA, que depèn de l’Aula de Música del Servei de Cultura, té com a objectiu fomentar la participació de la comunitat universitària en aquesta formació. La persona seleccionada durà a terme el procés de planificació, proves i selecció dels integrants de la Coral; dirigirà la Coral en l’acte d’obertura oficial del curs, al setembre del 2021, i els assajos a partir d’octubre del 2021. De la mateixa manera, el director o la directora realitzarà tres cicles de concerts per Nadal, primavera i estiu, com també les actuacions en els actes acadèmics i institucionals de la UA. Més informació i bases de la convocatòria.

La convocatòria a direcció dels muntatges de l’Aula de Teatre de la UA inclou les opcions següents:

1. Direcció i muntatge de dues obres de teatre de l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant curs 2021/2022 (aula de teatre clàssic i aula de teatre contemporani)

Opció A: muntatge i direcció d’una obra del repertori del teatre clàssic universal. Muntatge i direcció d’una lectura dramatitzada de la mateixa obra. Desenvolupament d’un taller formatiu en pràctica teatral. Almenys una de les dues modalitats (muntatge, lectura dramatitzada) es farà en llengua valenciana.

Opció B: muntatge i direcció d’una obra de teatre contemporani universal. Muntatge i direcció d’una lectura dramatitzada de la mateixa obra. Desenvolupament d’un taller formatiu en pràctica teatral. Almenys una de les dues modalitats (muntatge, lectura dramatitzada) es farà en llengua valenciana. Més informació i bases.

2. Direcció i muntatge d’una obra de teatre per a l’Aula de Teatre en la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant (UPUA) per al curs 2021-2022, que inclou: Muntatge i direcció d’una obra teatral dirigida a l’alumnat de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant (UPUA). Desenvolupament d’un taller formatiu en pràctica teatral de 30 hores que es desenvoluparà durant el primer quadrimestre del curs 2021/2022 i que s’impartirà en el marc del programa formatiu de l’UPUA. Més informació i bases.