La Universitat d’Alacant, a través del Departament de Treball Social i Serveis Socials, participa en la Jornada Mirant, una mostra itinerant de Cinema i Salut Global, organitzada per Xarxes Sanitàries Solidàries. Enguany, la jornada estarà centrada en Salut i Canvi Climàtic, integrada per tres sessions els dies 3, 10 i 17 de desembre, en modalitat en línia, de 18 a 21 hores.
La professora de la UA María José Escartín dirigeix aquesta jornada que té com a objectiu reflexionar sobre diverses problemàtiques que afecten en el món la salut global, amb protagonistes i experts en els diferents temes que participaran en la projecció i debat de tres documentals: 2040 (3 de desembre), A plastic ocean (10 de desembre); Time to choose (17 de desembre).
Després de la presentació i projecció de cada documental s’obrirà un fòrum de debat amb professionals i experts que es transmetrà en viu via streaming. Alguns dels temes suggerits per l’organització per als debats són: salut global, gènere, drets humans; migracions, dret a la salut, determinants socials en salut, ecologia, medi ambient, biopolítica o sobirania alimentària.

Més informació