La Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant, amb motiu de la festivitat de Sant Albert Magne, ha posat en marxa el cicle CON*CIÈNCIES, dedicat a la divulgació de la ciència.

La divulgació científica retorna a la societat la inversió en ciència de manera que es promou una consciència científica global i es fomenta el valor que té com a eina de progrés. La divulgació científica és, sens dubte, la porta d’entrada a aquest món de la gran majoria de científics i científiques del futur.

CON CIÈNCIES naix amb voluntat de continuïtat al llarg del curs acadèmic i s’estructura a través de diverses conferències de divulgació d’interès per a l’alumnat que curse estudis en les titulacions de la Facultat de Ciències, i per a la societat en general.

Totes les xarrades es faran en línia i seran retransmeses pel canal de YouTube de la Facultat de Ciències.

El dimecres 25 de novembre, Anabel Torregrosa serà la protagonista de la segona conferència que té com a títol “Estadística para huir de los zombies” i Manuel González tancarà aquest primer capítol del cicle amb la xarrada “De estrellas, estrellitas y estrellones: Un viaje musical por el universo