LA VERDAD ESENIA és la nova novel·la de l’autor de Cox Joaquín Francisco Rives que es presentarà el diumenge 27 de gener de 2019, a les 18.00 hora, en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Cox.

A Joaquín la seua passió per l’escriptura va nàixer del seu interés per la lectura, i per la seua afició a contar històries desgranant amb detall tot allò que les envoltava

En la seua nova obra, el protagonista Mario rep l’encàrrec de trobar al seu amic el professor Aguilar, membre de la Comissió per a la Codificació dels Manuscrits del mar Mort. En companyia del pare Pietro, viatjarà per diferents ciutats d’Europa i per Terra Santa per a esclarir el misteri de la seua desaparició.

Estàs preparat per a conéixer una veritat que trontollaria els fonaments de la nostra civilització? T’atreveixes a viatjar en el temps a llocs interessants i a descobrir què tenen en comú l’arc de Tito, els esenios, els Manuscrits del mar Mort i el tresor del Rotllo de Coure?

És una “novel·la apassionant que mescla aventures, història i misteri, que al seu torn desperta en el lector un sentit crític sobre el món en què viu» (A.T.R.S)