Amb la bonica imatge de La Nostra Senyora de Monserrate, patrona d’Orihuela, la Regidoria de Turisme ha donat a conéixer les rutes que ens té preparades per a setembre. És la nostra patrona la protagonista no sols del cartell sinó també de dos dels dissabtes, l’11 i el 18. La primera de les rutes ‘Verge de Monserrate’ eixirà des de la Catedral fins a arribar a l’ermita amb un recorregut d’allò més atractiu tant per a turistes com per a oriolans. Set dies després, el 18 de setembre, l’eixida serà des del Santuari La nostra Senyora de Monserrate amb un recorregut similar i arribada també a l’ermita.

Sense cap dubte, les rutes del mes que començarà tornen a complir amb totes les expectatives. Tenim passejos teatralitzats, el divendres, 3 els xiquets són els protagonistes i gaudiran més que mai amb ‘El Joglar i l’Encreuament de Camins’; i el dissabte, 4 amb ‘Els Gremis’ de Teatre Expressió. Tornen, també, les rutes ‘Un passeig amb Loaces’: divendres, 10; ‘Llegendes’: divendres, 17 i ‘Palacios’: divendres, 24 molt aplaudides pels qui les han gaudides i per a les quals hi ha llista d’espera.

I arribem a l’últim diumenge del mes i amb ell passarem una jornada d’aventura sobre dues rodes. Prepara’t, agafa la teua bicicleta i anem-nos a fer ‘Un Passeig amb bici per les Sénies Bessones’ eixirem a les 9 del matí de la Plaça del Carmen per a gaudir d’una jornada inoblidable. Aquesta ruta no s’ha deixat per a aquest diumenge, 26 de setembre, per casualitat sinó tot el contrari. Es tracta d’un homenatge al Dia Mundial del Turisme que se celebra el dilluns, 27 de setembre, amb el lema ‘Turisme i desenvolupament rural’, per a culminar el que ja es va acordar l’any passat però no es va poder desenvolupar com s’esperava a causa de la pandèmia. Per això, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Orihuela, que dirigeix Mariola Rocamora, vol convidar-nos a gaudir del nostre entorn natural alhora que coneixem el nostre patrimoni.

Per a poder gaudir de qualsevol de les rutes cal reservar plaça perquè a més de ser totalment gratuïtes són limitades. Per a inscriure’t visita www.orihuelaturistica.es.